VAN / GEVAŞ - Atalan İlkokulu

May

Okulumuz öğrencilerinden Büşra ALİM  ilçemizde düzenlenen "KİTAPVAN PROJESİ NİSAN AYI KİTAP OKUMA YARIŞMASINDA"   ilçe birincisi olmuştur. Öğrencimiz ve Okul öncesi öğretmeni Hacer Ölmezi'i tebrik ederiz.

May

Okulumuz bahçesine öğrencilerimizin keyifli vakit geçirebileceği güzel bir kamelya yapıldı. Kamelyanın yapımında büyük emekleri olan Müdür yardımcımız Hakan TÜRK'e ve Sınıf öğretmenimiz Hayrettin GERÇEKER'e teşekkür ederiz.

May

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında düzenlenen mısra ezberleme yarışmasına katılan 1-A sınıfı öğrencisi Asenat GERÇEKER ilçe birincisi olmuştur. Öğrencimizi ve sınıf öğretmeni Öykü DİKİŞ'i tebrik ederiz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku ile kutlandı. Okulumuz öğrencileri tarafından yapılan etkinlikler ve gösteriler büyük beğeni topladı. Velilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşen törende Okul Müdürümüz Murat ŞAHİN gösterilerin hazırlanmasında emek gösteren tüm öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.

May

"YÜKSEK DENİZLER ÜLKESİNDE" adlı kitap okuma yarışmasına katılan okulumuz 3-a sınıf öğrencisi Kübra BERBEROĞLU ilçe üçüncüsü olmuştur. Öğrencimizi ve sınıf öğretmeni Nesrin Yiğit’i tebrik ediyoruz.

May

Dilimizin zenginlikleri projesi kaspamında düzenlenen masal okuma yarışmasında okulumuz 4/A sınıfı öğrencilerinden Nursima ÖZÇOBAN ilçe birincisi olmuştur. Öğrencimizi ve sınıf öğretmeni Seyran ALDEMİR'i tebrik ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle okuluzda tören düzenlendi. Günün anlam ve öneminde dair konuşmalar ve şiirler okundu. Tören gerçekleştirilen koro gösterileri ile tamamlandı.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinden Meryem ALİM ilçemizde düzenlenen "12 Mart  İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma" etkinleri kapsamında düzenlenen resim yarışmasında ilçe birincisi olmuştur.

Mrt

Okulumuzda 1-7 mart deprem haftası münasebetiyle deprem tahliye tatbikatı icra edildi. Tahliye tatbikatına katılan öğrencilerimize deprem anında ve sonrasında ne yapmaları gerektiği uygulamalı olarak anlatıldı.

ATALAN İLKOKULU