VAN / GEVAŞ - Atalan İlkokulu

Atalan İlkokulu

ATALAN MAHALLESİ ATALAN 2. SOKAK NO. 25 GEVAŞ/VAN
Vizyon
VİZYONUMUZ Bu günü dünden,yarını bu günden güzel kılarak geçmişini ve geleceğini sahiplenen sahiplenen,elde ettiği başarıyla kaliteli bir eğitim yuvası olmak.
Misyon
OKULUMUZUN MİSYONU: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, insani ve ahlaki değerlerle donanmış, yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Saatler
Okulumuzda eğitim-öğretim 8:30-14:15 saatleri arasında yapılmaktadır. Öğlen arası 12:00-12:40 saatleri arasıdır.
Okulumuz kaloriferle ısınmaktadır.
Ulaşım
ilçeden gelenler minibüs ve şahsi araçla, ilden gelenler minibüs,115 ve GV1 Halk Otobüsleriyle ulaşım sağlamaktadırlar. Anayola 5 dk uzaktadır.
MAHALLE
Okulumuz Van il merkezine 35 km ,Gevaş ilçe merkezine 5 km dir.